KAKO DA KUPITE

Prijavite se ili kreirajte novi nalog.
Popunite sve podatke iz registracije.
Pošaljite porudžbinu

Ako i dalje imate problema, kontaktirajte nas na e-mail stagezin@yahoo.com. Hvala!

ZA VIŠE INFORMACIJA:

Kućni telefon: 022 313-209
Mobilni telefon: 064 294-01-74
Adresa: Aleksandra Stojanovića 9
22300 Stara Pazova

ULJA NA PLATNU

Ulja na platnu radim oko 35 godina. Do sada sam uradio preko 800 ulja na platnu. Slike radim isključivo na holandskom platnu, sa holandskim uljanim bojama i koristim holandske četkice. Tako sam navikao i teško se navikavam na druge materijale. Formati su različiti, i to sada sam radio od 30x24cm do 200x120cm. Najčešći formati koje koristim su: 50x40cm, 60x50cm, 70x60cm, 42x35cm, 60x46cm, 65x50cm, 70x50cm, 75x50cm, 80x56cm, 100x60cm, 120x75cm. Slikanje radim metodom starih majstora, sloj boje, - sušenje i tako redom. Najčešće svaka slika ima četiri sloja boje i na mestima podslikavanje. Uglavnom posle slikanja ne stavljam ništa na sliku, a po želji naručioca na potpuno osušenoj slici može ići zaštita "Damar-Vernis", mat ili sjajni. Obično mat ide na sve slike, a sjajni samo na mrtve prirode i ponegde ikone i portrete. Ulja na platnu se prodaju opremljena ili neopremljena, u zavisnosti od želje naručioca. Cene neopremljenih slika se kreću od 150 evra pa na više, u zavisnosti od formata i komplikovanosti slike.

PEJSAŽI
Detaljnije +

PEJSAŽI

Pejsaži ulja na platnu su moja omiljena tema i nepresušni izvor inspiracije. Pejsaže radim najčešće one koje sam sam video i često na njima dodajem svoje detalje u želji za prizorom kakvog želim videti u prirodi. Pejsaže radim često, ali opet ih imam retko na lageru. Pejsaž se može naručiti po želji ili već nešto viđeno u raznim formatima. Cene zavise isključivo od formata slike i kreću se od 200 evra, pa na više. O pejsažima planiram jednog dana da sačinim monografiju odabranih pejsaža.

PRIZORI IZ ŽIVOTA
Detaljnije +

PRIZORI IZ ŽIVOTA

Prizori iz života su moja česta tema, naročito iz života oko mene ili onaj koji sam video i doživeo. Ove slike radim ili za svoju dušu ili po porudžbini. Mogu se poručiti različiti žanrovi i različiti formati. Cene su po dogovoru i zavise od formata i komplikovanosti slike.

MRTVE PRIRODE
Detaljnije +

MRTVE PRIRODE

Mrtve prirode uglavnom radim već više godina, otprilike kad sam počeo slikati uljem na platnu. Danas mrtvu prirodu radim ređe i uglavnom po porudžbini i za svoju dušu. Mrtvu prirodu radim kao čisti realizam, bez primesa impresionizma ili hiper realizma. Formati koje najčešće radim su 40x35cm, 40x50cm, 50x60cm i slično. Mrtve prirode se poručuju opremljene i neopremljene. Cene neopremljenih radova su od 200 evra pa na više, u zavisnosti od formata slike i komplikovanosti.

PORTRETI
Detaljnije +

PORTRETI

Portreti su u zadnje vreme nešto što je kod mene vrlo zastupljeno, s obzirom na porudžbine koje dobijam. Portreti se isključivo rade po porudžbini u raznim formatima od 30x25cm do 60x70cm. Cene po dogovoru. Portrete uglavnom radim prema fotografijama, i često se služim sa više fotografija da bih što bolje upoznao osobu koju portretišem.

ISTORIJSKE TEME
Detaljnije +

ISTORIJSKE TEME

Istorijske teme mojih slika nisu česte i uglavnom ih radim po porudžbini ili za neke značajne datume. Ovu temu nisam mnogo istražio u svom radu, ali osećam da sam spreman za veliko platno i veće istorijske kompozicije.

IKONE
Read More +

IKONE

Ikone radim negde oko 25 godina i do sada imam urađeno negde oko 250. Ikone su tipa slavske ikone i isključivo se rade po porudžbini. Formati koji se najčešće poručuju su 40x50cm ili 50x60cm. Format može biti i po želji naručioca. Ikone se poručuju opremljene i neopremljene. Cene neopremljenih ikona su od 200 evra, pa na više, u zavisnosti od formata.

Prazna korpa